Minden vállalat informatikai rendszerének alapja a számítógépes hálózat megbízható működése. A korszerűtlen, elavúlt hálózati struktúrákból eredő hibákat egyáltalán nem, vagy csak magas költségek árán lehet kiküszöbölni. Cégünk teljes körű hálózatépítést vállal, legyen az strukturált számítógép vagy telefon hálózat. A hálózat kialakításánál nagy figyelmet szentelünk a preciz tervezésre, a kivitelezés minőségére, az eszközök kiválasztására valamint a rendszer üzembeállása után a folyamatos karbantartásra. Az ajánlatot előzetes egyeztetésel maximálisan az ügyfél  igényeire szabjuk, hogy a legmegfelellőbb megoldás kerüljön kivitelezésre.

Tervezés és munkamenet

Első legfontosabb lépés az igények felmérése, ahol figyelembe véve minden helyi sajátosságot illetve megrendelői igényt ki lehet alakítani a teljes eszközigényt és a megfelelő munkamenetet. A munkamenet alapján felkészült szakembereink gyorsan és hatékonyan kiépítik a kért hálózatot, illetve elvégzik a kért beállításokat.

Számítógépes és telefon hálózat

A strukturált hálózat kialakításakor a megrendelő minden igényének eleget téve alakítjuk ki a hálózatot, igy egyetlen infrastrukturával eleget téve teljes informatikai és telefonos igényeinek. Kiépítés mellett vállaljuk a számitástechnikai és telekommunikációs eszközök beszerzését, a hálózat bevizsgálását, a számítógépek telepítését és a teljes hálózat adminisztrálását.